A koncert programja

 

2012. december 8-án a Backstage-ben Jankai Béla tulajdonos meghívására fellépett a dr.Rock zenekar. A koncert apropóját az Omega Fan Club aznapi rendezvénye adta. Találkoztak az Omega szupertárjainak 3/5-vel. Benkő Laci, Ciki és Mecky is megjelent és egy forró pillanatban felléptek a színpadra és bekapcsolódtak a dr.Rock zenekar Omega dalokat játszó koncertjébe. A hangulat fenomenális volt. A pici színpadon állt Mecky, Benkő Laci, a tulajdonos Jankai Béla, Ciki és a dr.Rock zenekar többi tagja Dr. Bőze Tamás –szülész-billentyűs, Dr. Kádas István ortopéd-baleseti sebész-ének-gitár, Dr. Kolyvek István anaesthesiológus ének-szólógitár, Dr. Tasnádi László ortopéd-baleseti sebész basszus gitár.

A koncertet követte Dömény Gabi fiának zenekara. A fiatalok Omega zenét játszottak nagy sikerrel két vendég énekessel, a dr.Rock zenekarhoz tartozó Péter Attilával és kedvesével. A dr.Rock zenekar a szokásos feltúrbozott programmal állt elő, saját dalaikon kívül, a magyar rock zene gyöngyszemei mellett, természetesen Omega dalokkal.

A program listája:
dr.Rock koncert Backstage 2012.12.08

I. blokk

1. Ne várj tovább …dr.Rock
2. Addig élj-Omega
3. Hidakon át-dr.Rock
4. Sörrock-dr.Rock
5. Edda-blues
6. Babylon-Omega
7. Megyünk tovább-dr.Rock
8. Közeli helyeken-Bikini
9. Részegen ki visz haza-Bikini
10. Játszom-Hooligans


II. blokk
1.Hűtlen-Edda
2.Léna-Omega
3.Egek felé-Edda
4.Boogie-Woogie-Omega
5.Két forintos dal-P.Mobil
6.Add az életed-dr.Rock
7.Fekete Pillangó-Omega
8.A kör-Edda
9.Petróleumlámpa-Omega
10.Hazafelé-Korál
+1.Szerelemvonat-Demjén
2.Whiskey-Charlie
3.Érzés-Edda
4. Mondd kis kócos-Komár Laci
Csukány:Március 10 CD-ről


Tekintettel arra, hogy jelen sorokat a zenekar egyik tagja írja, engedtessék meg szerény személyemnek, hogy a véleményeket az internetes blogokból citáljam. A vélemények csatolása előtt szeretettel hívom Önöket újra a Backstage-be 2013. február 16-án este 20 órára. dr.Rock KI